A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

День Знань в гімназії села Верба

Першого вересня відчинила двері гімназія cела Верба, щоб зустріти своїх учнів у новому навчальному році. Відбулося урочисте свято до Дня Знань. Хай цей рік принесе усім приємні враження, яскраві та нові відкриття. Нехай педагогічний колектив сповна відчує результати своєї праці, а батьки – радість і гордість за дітей.

15:36 01.09.2021

«Готуємось до школи разом»

Поліцейські Вололимир-Волинського РВП ,продовжують брати участь у всеукраїнській акції «Готуємось до школи разом» 

10:03 31.08.2021

В Карпатах

З 22 по 24 серпня учні Комунального закладу "Гімназія села Верба Оваднівської сільської ради" під керівництвом Ковальчука О.М. здійснили туристичний похід по хребту Боржава який розміщений в Українських Карпатах. Було здійснено підйом на гору Великий Верх, відвідано оз.Синевир, водоспади Шипіт і Кам’янка.

16:48 30.08.2021

Проект "Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS)."

Проект направлений на професійну перепідготовку військових, ветеранів та членів їхніх сімей на цивільні спеціальності, що користуються високим попитом на ринку праці України, сприяння учасникам проекту у соціальній адаптації до умов життя у громадянському суспільстві. Навчання відбуватиметься за напрямом "Інформаційні технології в малому бізнесі". Кому цікавий даний проект: -кадрові військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур, які завершують службу в поточному році, -кадрові військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур, звільнені в запас або відставку протягом останніх трьох років і мають стаж служби не менше 10 років, -учасники бойових дій, -члени сімей (чоловік/дружина) всіх трьох вищевказаних категорій, -члени сімей загиблих учасників бойових дій (чоловік/дружина). Проектом передбачено навчання двох груп: ОДНА в ЛУЦЬКУ і ОДНА у ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ!!!Старт навчання - орієнтовно 17 вересня 2021 року, триватиме 3 місяці орієнтовно до 17 грудня 2021 року Навчання повністю БЕЗКОШТОВНЕ, форма навчання - онлайн та офлайн зустрічі. Кількість місць обмежена!!!! Місце проведення зустрічей - Волинський національний університет імені Лесі Українки у м. Луцьку і Педагогічний коледж ім. А.Ю. Кримського у м. Володимир-Волинському. Випускники отримають Диплом Королівського міністерства оборони Норвегії і Королівського міністерства закордонних справ Норвегії та Сертифікати Норвезького університету NORD та Волинського національного університету імені Лесі Українки за програмою «Інформаційні технології в малому бізнесі». Контактна особа - Олена Івашко, телефон 067 928 32 99 Організатори: Громадська організація "Центр громадської освіти" спільно з Волинським національним університетом ім. Лесі Українки за підтримки Міжнародного Фонду Соціальної Адаптації (Київ).

14:27 30.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь