A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Малозабезпеченим сім’ям виділили по 2000 грн на кожну дитину для підготовки до школи

Кабінет міністрів України ухвалив 4 серпня постанову про виплату по 2000 грн дітям шкільного віку з багатодітних малозабезпечених сімей. Додаткові виплати отримають 145 тисяч дітей, загальний обсяг фінансування програми – 290 млн грн. Про це  у своєму Telegram-каналі повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

11:58 05.08.2021

Danida Business Finance: Стартував конкурс з відбору проєктів для громад

Розпочався конкурс з відбору проєктів, які зможуть отримати фінансування у межах реалізації програми Danida Business Finance в Україні. Йдеться про ініціативи, спрямовані на модернізацію місцевої інфраструктури. Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій України Ігор Корховий.

18:03 04.08.2021

Підприємство Коптюка доглядатиме за дорогами Володимир-Волинського району

Стало відомо, які фірми доглядатимуть та утримуватимуть дороги Волинської області за колишнім територіальним устроєм. Так, автошляхами Іваничівщини опікуватиметься МП «Шлях», Володимир-Волинського району – нововолинський «Сантехмонтаж», а Шацького і Любомльського – «Львівський облавтодор».

12:35 04.08.2021

01 серпня. Наші на Вовчаку та у Володимирі.

01 серпня 2021 року творчі колективи Оваднівської громада мали насичений день та плідно попрацювали. Цього дня відбувалися важливі для наших краян заходи - в урочищі Вовчак відбувся обласний фестиваль повстанської пісні "Вовчак - Волинська Січ", а м. Володимир-Волинський вітав у себе гостей на святкуванні Дня міста. У цих заходах взяли участь колективи нашої громади: народний аматорський фольклорний колектив "Джерело" БК с. Красностав (керівник Любов Гудим), народний аматорський вокальний ансамбль "Мелодія" клубу с. Верба (керівник Наталія Шамріцька), народний аматорський фольклорний колектив "Ягоденські свояки" клубу с. Ягідне (керіник Олена Поліщук) та фольклорний колектив "Калинонька" БК с. Свійчів (керівник Наталія Петровська) представляли пісні патріотичної тематики на обласному фестивалі в урочищі Вовчак; вокальний колектив "Сузір'я" клубу с. Верба (керівник Світлана Сульжук) дарував глядачам пісні у своєму виконанні на святі міста Володимра-Волинського.

20:38 02.08.2021

Форми торгівлі людьми (інфографіка)

Торгівля людьми була і залишається актуальною проблемою для України. Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, що їх переживає світ, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми практично всіх соціальних груп населення.

08:48 01.08.2021

Чотири громади Володимир-Волинського району отримали анкету-запрошення для участі у першому відборі Проєкту USAID "Говерла"

В Україні розпочинається реалізація масштабного проєкту «ГОВЕРЛА» за підтримки міжнародних партнерів, яка буде зосереджена на впровадженні та сприянні інституалізації ефективної системи децентралізованого самоврядування в Україні.

08:20 01.08.2021

Стартувала підготовка до масштабних навчань тероборони

29 липня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков відвідав Оваднівський професійний ліцей, де за планом наприкінці вересня – початку жовтня мають відбутись десятиденні навчання двох батальйонів територіальної оборони області, що загалом налічуватимуть 350 резервістів. Віктор Борисович зустрівся із сільським головою Сергієм Панасевичем та директором навчального закладу Володимиром Пашком, аби спільно оглянути приміщення ліцею та визначити можливості їх функціонального пристосування до умов військових навчань.

08:13 01.08.2021

Проблеми та перспективи розвитку обговорили у Оваднівській ТГ

21 липня голова райдержадміністрації Юрій Лобач зі своїм першим заступником Віктором Сапожніковим побували у Оваднівській сільраді. Цей робочий візит завершив знайомство керівників РДА із усіма територіальними громадами, які входять до складу району, – голова райдержадміністрації особисто відвідав 3 міські, 2 селищні та 6 сільських рад Володимирщини.

18:40 31.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь