A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Монетизація субсидій: “живі гроші” для всіх

До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг). 92% тих, кому були призначені субсидії, отримували їх у грошовій готівковій формі. З травня, згідно з Постановою уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від 14 квітня 2021 року, субсидію “живими грошима” отримуватимуть уже всі. І якраз ця зміна викликає у громадян чимало запитань. Міністерство соціальної політики відібрало найтиповіші з них і дає роз’яснення.

20:32 09.07.2021

Вітання з 90 річчям жительки с.Овлочин Столярук Марії Григорівни.

Сільська староста Ніна Василівна Став'ярська та землевпорядник Люба Василівна Олексюк від імені сільського голови Панасевича Сергія Степановича та усіх жителів нашого старостинства щиро вітають з поважним ювілеєм 90 річчя жительку с.Овлочин Столярук Марію Григорівну.Здоров'я Вам та сил до ста років!Нехай Господь береже Вас та усю родину на многії та благії літа!

15:50 08.07.2021

Обвинувачений перебуває в армії: справа про вбивство юнака з Охнівки зятягнулася на 3,5 роки

Судовий розгляд справи про вбивство 16-річного юнака із села Охнівка, Оваднівської ОТГ Івана Сачука вчергове затягується. 2-го липня після майже півторарічної перерви мало відбутися підготовче засідання, однак його знову перенесли, розповідає матір Наталія.

18:39 07.07.2021

Івана Купала 2021: історія та традиції святкування

Купальська ніч вважається однією із наймістичніших і наймагічніших у році. Івана Купала – давньослов’янське народне свято, оповите містикою. Воно зазвичай святкується дуже весело, відповідно до древніх традицій і повір’їв. Дата святкування Івана Купала є незмінною. У 2021 році, як і завжди, свято відзначається 7 липня. А точніше – в ніч на цю дату, адже гуляння розпочинаються ще ввечері 6 липня й тривають усю ніч.

13:44 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь