A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обвинувачений перебуває в армії: справа про вбивство юнака з Охнівки зятягнулася на 3,5 роки

Обвинувачений перебуває в армії: справа про вбивство юнака з Охнівки зятягнулася на 3,5 роки

Судовий розгляд справи про вбивство 16-річного юнака із села Охнівка, Оваднівської ОТГ Івана Сачука вчергове затягується. 2-го липня після майже півторарічної перерви мало відбутися підготовче засідання, однак його знову перенесли, розповідає матір Наталія.

18:39 07.07.2021

Івана Купала 2021: історія та традиції святкування

Івана Купала 2021: історія та традиції святкування

Купальська ніч вважається однією із наймістичніших і наймагічніших у році. Івана Купала – давньослов’янське народне свято, оповите містикою. Воно зазвичай святкується дуже весело, відповідно до древніх традицій і повір’їв. Дата святкування Івана Купала є незмінною. У 2021 році, як і завжди, свято відзначається 7 липня. А точніше – в ніч на цю дату, адже гуляння розпочинаються ще ввечері 6 липня й тривають усю ніч.

13:44 06.07.2021

Проект Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Волинської області на 2022 – 2026 роки

Проект Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Волинської області на 2022 – 2026 роки

Для громадського обговорення проєкт обласної програми: - Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу Волинської області на 2022-2026 роки (розміщена на вебсайті управління за посиланням: http://agrovolyn.gov.ua/article/proekt-kompleksnoyi-programy-rozvytku-agropromyslovogo-kompleksu-volynskoyi-oblasti-na-2022

08:49 30.06.2021

Творчий звіт Будинку культури села Красностав.

Творчий звіт Будинку культури села Красностав.

27 червня відбувся творчий звіт Будинку культури села Красностав. Заклад представив глядачеві роботу гуртків і творчих формувань. В залі панувала атмосфера доброзичливості, адже красноставці люблять своїх артистів і пишаються ними. Ми мали змогу насолодитися співом, помилуватися тендітним танцем, почути поетичне слово, розвеселитися разом із "кумасями" та щиро посміятися із гуморесок, До слова - народний аматорський фольклорний колектив "Джерело" (керівник Любов Гудим) цого року святкуватиме 30-річний ювілей. Тішить, що заклад культури дзвенить дитячими голосами, що дітки із великим задоволенням беруть участь у культурному житті села.

11:11 28.06.2021

Святковий концерт в с. Білин

Святковий концерт в с. Білин

26 червня в приміщенні Будинку культури села Білин відбувся централізований тематичний захід присвячений 25-й річниці з Дня прийняття Конституції України та Дню молоді. У святковому концерті взяли участь творчі колективи Оваднівської громади: вокальний колектив "Калинонька" та чоловічий квартет "Хлопці із села" Будинку культури села Овадне (керівник Світлана Бакун), народний аматорський вокальний ансамбль "Мелодія" клубу села Верба (керівник Наталія Шамріцька), вокальний колектив "Білиняночка" Будинку культури села Білин (керівник Наталія Дідур), фольклорний колектив "Калинонька" Будинку культури села Свійчів (керівник Наталія Петровська); пісні у сольному виконанні подарували глядачам Дмитро Харса, Надія Васенько та Наталія Шамріцька. Доброзичлива атмосфера, позитивний настрій та щире слово панували в залі впродовж усього заходу. Дякую творчим колективам за їх працю і горіння, дякую глядачам за гостинність і аплодисменти, дякую сільському голові Сергію Панасевичу за повсякчасну підтримку творчих проєктів і тісну співпрацю із працівниками культури. Бажаю процвітання Україні, нашій громаді і достатку в кожну оселю. А всім нам бажаю здоров'я, любові і Божої опіки.

06:19 27.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь