A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги батьків!

З метою організації харчування учнів за кошти бюджету Оваднівської сільської ради просимо вас вчасно подати до школи документи, які підтверджують статус пільгової категорії. Нагадуємо, за кошти бюджету Оваднівської сільської ради харчуються:

07:51 25.08.2021

Із Днем Прапора нас, українці!

Вже три десятиліття ми маємо свою історію – історію незалежної України. 1991 рік став поворотною віхою для нашої держави.  Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася  віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

08:54 23.08.2021

Моє Овадне

20 серпня 1956 року Овадне приймало найвідоміших у своій історіі гостей.

20:22 21.08.2021

ШКОЛИ З ВАКЦИНОВАНИМИ ВЧИТЕЛЯМИ МОЖУТЬ ВИГРАТИ НОВІ КОМП'ЮТЕРИ

У Міністерстві охорони здоров’я України знайшли спосіб заохотити педагогів пройти щеплення від коронавірусу Ввечері у п’ятницю, 20 серпня, через свій офіційний канал у Telegram відомство оголосило проведення конкурсу для шкіл «Вакциновані й відкриті», розповідає Еспресо.TV. «У вашій школі вакцинували 80% працівників? Тоді подавайтесь на конкурс «Вакциновані й відкриті» та вигравайте комп’ютери, гарнітури та роутери для ваших безпечних закладів», – зазначається в повідомленні. На учасників конкурсу чекають: – три суперпризи: набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів для кожної школи-переможниці; – 15 мініпризів: набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці. Будь-який представник школи може зареєструвати школу онлайн за посиланням. Кінцевий час і день подання заявок – 23:59 середи, 29 вересня. Підсумки оголосять 3 жовтня 2021 року, на День вчителя. «Усі учасники конкурсу отримають сертифікати про участь, а також гарантовані призи за публікацію про конкурс у своїх соціальних мережах під хештегами #ВакцинованіВідкриті», – обіцяють у МОЗ. Нагадаємо, школи з менше ніж 80% вакцинованих педагогів з 1 вересня 2021 року працюватимуть онлайн або змішано. За останніми даними Міносвіти, наразі щеплено не більше 35% від загальної кількості українських вчителів.

20:00 21.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь