A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Спортивна сім'я

Спортивна сім'я

В неділю, 24 березня, на базі Оваднівської ЗОШ I-III ст. відбулось сімейне свято "Мама, тато і я - спортивна сім'я". Участь у змаганні взяло шість команд з району. За підсумками різноманітних естафет та конкурсів перемогу в загальному заліку здобула сім'я Крупи (тато Іван, мама Тетяна, донька Анна), на другому місці сім'я Фесіків (тато Григорій, мама Юлія, донька Дарія), третьою стала сім'я Дейнек (тато Юрій, мама Людмила, син Ілля). В особистих конкурсах перемоги здобули Худий Олег, Дейнек Людмила та Фесік Дарія. 

12:22 25.03.2019

Культурно-мистецький захід «Ми славимо тебе, Кобзарю, крізь століття».

Культурно-мистецький захід «Ми славимо тебе, Кобзарю, крізь століття».

6 березня 2019 року, на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Галинівка, відбувся культурно-мистецький захід «Ми славимо тебе, Кобзарю, крізь століття». В цьому заході взяли участь шість творчих аматорських колективів Оваднівської громади: фольклорний гурт с. Сусваль «Черемха», вокальний гурт с. Сусваль «Оберіг», фольклорний гурт БК с. Свійчів «Калинонька», фольклорний гурт БК с. Овадне «Відродження», вокальний гурт «Вербиченька» клубу с. Верба та фольклорний гурт села Ягідне Турійського району. Глядацьку любов отримали декламатор віршів Тараса Григоровича Олена Веніамінівна Поліщук (завідувач клубом села Ягідне Турійського району) та її маленький синочок-козак Захар. Сценарій мистецької зустрічі розробила організатор Галинівської школи Цибуля-Лещук Оксана Вікторівна, долучивши до участі в ньому школярів: Доскоч Вероніку (6 кл.), Сак Вікторію (7 кл.), Різник Ольгу (6 кл.), Шворак Ангеліну (4 кл.), Федорчук Дарину (4 кл.), Петрика Владислава (2 кл.). Шевченкові вірші і пісні на його слова завжди сучасні. Однак, в сьогоднішній день я переконалася, що Тарасова поезія – невичерпне джерело для співу. Всі присутні в глядацькому залі, та й самі учасники заходу, відкрили для себе нові і нові мелодії, нові погляди і трактування насліддя великого Кобзаря. В цей березневий день, на території нашої громади відбувся перший творчий проект «культура-освіта». Висловлюю велику вдячність директору Галинівської ЗОШ – Іващенко Тетяні Федорівні – за співпрацю та гостинність. Окрему подяку працівники культури висловлюють сільському голові Панасевичу Сергію Степановичу за повсякчасну підтримку та розуміння. Сподіваюся, що мине не так багато часу і в кожному селі нашої громади буде лунати щире слово та гарна пісня.  Провідний спеціаліст з питань культури Оваднівської сільської ради Наталія Шамріцька.

16:25 06.03.2019

Встановлення опалення в БК с.Красностав

Встановлення опалення в БК с.Красностав

Сьогодні 05 березня завершилися роботи по монтажу нової повітряної системи опалення виробництво #Макарівськікотли в будинку культури с.Красностав Оваднівської ОТГ. Також опалення вже працює в БК с. Овадне та с.Свійчів і цього року ще планується встановлення в БК с.Білин. Хочемо подякувати бригаді монтажників компанії "#Макагротех",які оперативно за три дні виконанли монтаж всього обладнання. Також окремо дякуємо ТзОВ "Прогрес" головному інженеру та депутатові Боярину Вітору Володимировичу  та трактористу Гайнадцькому Василю Миколайовичу за надану техніку для розвантажування обладнання.

08:35 05.03.2019

Польська делегація в нашій ОТГ

Польська делегація в нашій ОТГ

У зв'язку з тим, що наша ОТГ бере участь у проекті «Курс громадських слухань для ОТГ у Волинській області» від програми RITA, який реалізується у 19 окрузі Конвентом самоврядної співпраці Польща-Україна у партнерстві Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя сьогодні Оваднівська ОТГ приймала гостей з Польщі.

15:06 26.02.2019

Проект «Курс громадських слухань для ОТГ у Волинській області»

Проект «Курс громадських слухань для ОТГ у Волинській області»

Представники нашої ОТГ взяли участь у тренінгових заняттях для учасників проекту «Курс громадських слухань для ОТГ у Волинській області» від програми RITA, який реалізується у 19 окрузі Конвентом самоврядної співпраці Польща-Україна у партнерстві з Асоціацією місцевого самоврядування Прибужжя.

15:11 25.02.2019

Конкурс віршів Лесі Українки «Скарб Лесиного слова»

Конкурс віршів Лесі Українки «Скарб Лесиного слова»

24 лютого 2019 року, у бібліотеці с.Верба був проведений конкурс віршів Лесі Українки «Скарб Лесиного слова». У конкурсі брали участь 11 декламаторів.  Перше місце виборов Захаров Любомир з віршем «Конвалія»,друге місце – Рой Каріна з віршем«Вечірня година». Третє місце розділили Аня Жолнач з віршем «Хотіла б я піснею стати» та Каськова Маргарита з віршем «Колискова». Відзначена була і Беднарчук Яна з віршем «В'язень».  Переможці і учасники були нагороджені подарунками.  Велика подяка усім учасникам конкурсу та батькам, які прийшли вболівати за своїх дітей.

08:50 25.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь