A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Спортивний фестиваль

Спортивний фестиваль

20 лютого збірна команда Оваднівської ОТГ взяла участь в Фестивалі «Спорт  для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників  місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад. У підсумку змагань Оваднівська ОТГ здобула друге командне місце, а її представники вибороли шість призових місць з різних видів спорту.

16:33 21.02.2019

Змагання з футзалу

Змагання з футзалу

В неділю, 17 лютого, Оваднівським сільським центром "Спорт для всіх" були проведені змагання з футзалу серед жителів району. У підсумку, перше місце здобула команда з с.Зимне, друге - с.Овадне, третє - с.Березовичі. За підтримки Володимир-Волинської районної федерації футболу усі призери нагородженні кубками відповідних ступенів 

16:08 18.02.2019

Деталі зустрічі з нардепом

Деталі зустрічі з нардепом

Майже 4 мільйони гривень за 4 роки роботи нардепа Ігоря Гузя у Верховній Раді – саме стільки бюджетних коштів він залучив на розвиток Оваднівської об’єднаної територіальної громади. Вже на початку 2019 року уряд, за поданням парламентаря, спрямує півмільйона гривень на капітальний ремонт покрівлі в Оваднівському дитячому навчальному закладі.

14:08 18.02.2019

Народний депутат у ОТГ

Народний депутат у ОТГ

12 лютого в Оваднівській ОТГ відбула зустріч народного депутата Ігоря Гузя з місцевими депутатами, керівниками освітніх закладах та активом громади. 

12:48 15.02.2019

Заходи в ОТГ разом з центром зайнятості

Заходи в ОТГ разом з центром зайнятості

Працюємо з громадами по новому! У рамках реалізації проекту «Успішна громада» фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели у центральній садибі с. Овадне зустріч керівного апарату ОТГ з жителями громади, що зареєстровані як безробітні.  Організація громадських робіт на території громади щодо задоволення потреб у реалізації проектів, благоустрою території, надання послуг соціально незахищеним верствам населення – такі питання обумовлювались під час зустрічі. Представники старостинських округів ділились напрацюваннями у 2018 році та планами громади на 2019 рік. «За сприяння служби зайнятості та жителів громади ми вирішимо всі проблеми, що виникають у процесі реалізації наших проектів» - звернувся до жителів громади голова Оваднівської ОТГ Сергій Панасевич. Адже у 2019 році на організацію громадських робіт у бюджеті громади закладено 40,8 тис. грн. Чому ж такому виду робіт відводиться важлива роль? Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук зауважила: «Аргументи досить переконливі. Завдяки громадським роботам можна пом'якшити або випередити наслідки безробіття, крім того — вирішуються нагальні питання соціального розвитку територіальних громад та міста, а на осіб, зайнятих на громадських роботах, поширюються соціальні гарантії, включаючи право на пенсійне забезпечення. Період участі у таких роботах зараховується до трудового стажу».  Володимир-Волинська філія Волинського обласного центру зайнятості і надалі планує співпрацювати з об’єднаними територіальними громадами у плані організації громадських робіт, адже  органи місцевої влади також зацікавлені у проведенні таких робіт: наводиться лад у населених пунктах, зростає рівень доходів населення, ремонтуються об'єкти соціальної сфери тощо. 

14:41 09.02.2019

Співпраця з Володимир-Волинською міськрайонною філією Волинського обласного центру зайнятості

Співпраця з Володимир-Волинською міськрайонною філією Волинського обласного центру зайнятості

#Успішна_громада #Овадне #презентація #співпраця «Робота служби зайнятості – це робота з людьми, які хочуть працювати. Ми хочемо допомогти громаді стати справді успішною, використовуючи всі інструменти, доступні службі зайнятості. Наша мета – задовольнити потреби людей у роботі, задовольнити потреби роботодавців у працівниках і безпосередньо задовольнити потреби самої об’єднаної територіальної громади», - так презентував новий проект «Успішна громада» директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.  З метою ознайомлення з новим проектом «Успішна громада» 30 січня відбулась зустріч директора Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталії Уколової з представниками керівного апарату Оваднівської об’єднаної територіальної громади. Оваднівська територіальна громада була утворена в листопаді 2017 року внаслідок об'єднання п’ятьох сільських рад: Оваднівської, Білинської, Галинівської, Красноставської Гайківської. Тільки у 2018 році підприємствами, що зареєстровані на території Оваднівської ОТГ було подано 54 актуальні вакансії, 48 з яких укомплектовані за сприяння служби зайнятості. 71 житель Оваднівської ОТГ отримали роботу за направленням Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, 67 – приймали участь у громадських та роботах тимчасового характеру. У 2018 році на базі Центру професійного становлення «Крок до успіху» Оваднівського професійного ліцею проведено 4 семінари для молоді, ярмарок кар’єри, 4 тренінги «Побудова кар’єри».  Під час презентації Наталія Володимирівна зауважила: «У рамках реалізації цього проекту фахівці служби зайнятості організовуватимуть круглі столи та робочі зустрічі, братимуть участь у розробці стратегії розвитку ОТГ, проводитимуть ярмарки вакансій, тренінги, семінари, профконсультації. Окрім того, здійснюватимуть професійну орієнтацію учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей, актуальних для конкретної громади». Створення нових робочих місць, сприяння укомплектуванню вакансій, організація громадських робіт – такі питання були обумовлені під час зустрічі. У 2019 році Оваднівською об’єднаною територіальною громадою планується витратити 40,8 тис. грн на організацію громадських робіт. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук обумовила проведення зустрічі старост громади з безробітними, що проживать на території старостинських округів щодо залучення їх до громадських робіт. Зустріч запланована на 8 лютого у приміщення центральної садиби с. Овадне.

14:53 08.02.2019

Новини в селі Гайки

Новини в селі Гайки

Довгоочікувані дитячий майданчик та комп’ютерний клас отримала дітвора села Гайки Оваднівська сільська рада - ОТГ (Володимир-Волинський р-н). Втілили ці два невеличкі проекти за державні гроші, що надійшли торік для потреб громади від уряду за поданням народного депутата Ігоря Гузя.

14:49 07.02.2019

Дитячий майданчик в селі Ягідне

Дитячий майданчик в селі Ягідне

Дитячий майданчик, встановлений біля магазину в селі Ягідне Оваднівська сільська рада - ОТГ , - єдина подія, що відбулася за останні 7 років у цьому населеному пункті. Об’єкт облаштували з ініціативи народного депутата Ігоря Гузя для потреб місцевої дітвори. Кошти у сумі 50 тисяч гривень на цей проект спрямували з державного бюджету.

14:46 07.02.2019

Волейбольний турнір в с.Овадне

Волейбольний турнір в с.Овадне

В неділю, 27 січня, на базі Оваднівської ЗОШ I-III ст. відбувся турнір з волейболу серед юнаків. У підсумку, перемогу в змаганнях святкувала команда з с.Сусваль, друге місце за командою з с.Овадне, третіми стали юнаки з с.Березовичі.

12:16 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь