A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Турнір з футзалу !

Турнір з футзалу !

8 грудня 2019 року на базі Оваднівського професійного ліцею відбувся турнір з футзалу, участь у якому взяли команди Володимир-Волинського району.У підсумку перемогу святкувала команда з с.Березовичі, друге місце - С.Овадне, третє -  с.Охнівка.

16:46 10.12.2019

ПРИВІТАННЯ !!!

ПРИВІТАННЯ !!!

                                       Дорогі захисники Вітчизни! Сердечно вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України. Бажаємо здоров’я, щастя, благополуччя та родинного затишку. На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

10:29 06.12.2019

ПРИВІТАННЯ !!!

ПРИВІТАННЯ !!!

Вітаємо територіальну громаду села, депутатський корпус, членів виконавчого комітету, посадовців ради, громадські об’єднання з Днем місцевого самоврядування. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних та приватних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями , сприяти реальній участі людей в управлінських процессах. Усім причетним до цього свята, хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

10:27 06.12.2019

Концерт в районному Будинку культури.

Концерт в районному Будинку культури.

     27 листопад 2019 року, народний аматорський вокальний гурт «Вербиченька» та Наталія Шамріцька (сольне виконання) взяли участь в урочистій концертній програмі для особового складу Зенітно-ракетного полку м. Вол.-Волинського, присвяченій прибуттю підрозділів частини в ППД після виконання бойових завдань. Концерт відбувся в районному Будинку культури.

10:23 29.11.2019

День працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства

24 листопада 2019 року в БК с. Свійчів пройшли чергові сходи селян за присутності Оваднівського сільського голови Панасевича С.С., по завершенню яких, відбувся святковий концерт, приурочений Дню працівників сільського господарства. Вже вкотре порадували своїм чарівним співом гурт Калинонька та солісти Бабій Олександр і Марія Гуль. Ведучою свята була Вікторія Сак. Дякуємо учасникам за чудово проведений час.

16:59 25.11.2019

День пам'яті жертв голодоморів 1932–1933 років

День пам'яті жертв голодоморів 1932–1933 років

23 листопада, в День пам'яті жертв голодоморів 1932–1933 років,  в бібліотеці с. Красностав відбулась виховна година ,,Ми низько голови схиляємо". Взяти участь у заході та запалити свічку пам’яті прийшли учні молодших класів.

16:56 25.11.2019

День Гідності і Свободи

День Гідності і Свободи

 21 листопада 2019 року, в бібліотеці с.Овадне була проведена історична година приурочена Дню Гідності і Свободи "Хто не вмирає в боротьбі- в серцях живе повіки!"

16:51 25.11.2019

відбулась нарада

відбулась нарада

21 листопада 2019 року в 9.00 год в Оваднівській сільській раді  відбулась виробнича нарада спеціалістів - землевпорядників та за участі землекористувачів села Свійчів. 

13:26 22.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь