A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Мама, тато, я - спортивна сім'я".

"Мама, тато, я - спортивна сім'я".

В перший день весни Оваднівським сільським центром "Спорт для всіх" спільно з громадською організацією "Нова ідея" було проведено спортивне свято "Мама, тато, я - спортивна сім'я". За підсумками різноманітних конкурсів перше місце здобула сім'я Худих, другими стала сім'я Хомиків, третіми - сім'я Дейнек.

10:45 02.03.2020

" Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя"

" Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя"

29 лютого 2020 року команда Оваднівської ОТГ взяла участь в обласному фестивалі " Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя" в м.Луцьк. У підсумку Симчук Василь здобув 1 м. В змаганнях з шахів, Балаж Людмила - 2 м. в змаганнях з дартсу, Балаж Людвик - 3 м. в змаганнях з дартсу та настільного тенісу.

10:36 02.03.2020

«Сміх людський – цікава штука. Або, хто сміється – тому здоров’я  додається».

«Сміх людський – цікава штука. Або, хто сміється – тому здоров’я  додається».

1 березня 2020 року, в Будинку культури с. Овадне було гамірно та весело – в нас, напередодні великоднього посту, були гумористичні посиденьки «Сміх людський – цікава штука. Або, хто сміється – тому здоров’я  додається».

09:24 02.03.2020

Проєкт  «Успіх в дії»  відвідали Оваднівську об’єднану територіальну громаду

Проєкт «Успіх в дії» відвідали Оваднівську об’єднану територіальну громаду

Успіх в дії Фахівці відділу активної підтримки безробітних Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, в рамках проєкту «Успіх в дії», відвідали Оваднівську об’єднану територіальну громаду, де провели ряд заходів з її мешканцями. Під час зустрічі з головою громади Панасевичем Сергієм Степановичем , профорієнтатори розповіли про пріоритетні напрямки діяльності служби зайнятості в 2020 році, а саме: підтримка безробітних у започаткуванні власної справи шляхом одноразової виплати допомоги по безробіттю, професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних відповідно до потреб ринку праці, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці осіб старше 45 років шляхом оплати ваучерів на навчання, професійної орієнтації.

10:40 24.02.2020

Дитяче свято «Мова кожного народу неповторна і своя»

Дитяче свято «Мова кожного народу неповторна і своя»

18 лютого в Будинку культури села Красностав відбулося дитяче свято «Мова кожного народу неповторна і своя», приурочене Міжнародному дню рідної мови. Захід підготували директор БК Наталія Селещук та художній керівник БК Руслана Чиж.

14:05 19.02.2020

Захід до Дня Валентина

Захід до Дня Валентина

14 лютого 2020 року, в клубі с. Сусваль відбувся захід до Дня Валентина, який підготувала і провела з дітьми завідуюча клубом Цегловська Оксана Яківна. Тут грали ігри, весело розважалися; тут лунали пісні і щирий дитячий сміх; ну і, звичайно ж – дискотека для маленьких і юних. Всі гарно відпочили і повеселилися, а нагородою були «валентинки» і чудовий настрій. Бажаю всім діткам любові до своїх батьків та Батьківщини, поваги до старших і міцної дитячої дружби! Провідний спеціаліст з питань культури Оваднівської сільської ради Наталія Шамріцька.

14:03 18.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь